Op 23 januari 2024 om 12.00 uur is er een online KNB Kennisnetwerk Biociden (Kennisnetwerk Biociden)-lunchlezing over met biociden behandelde voorwerpen. Meld u aan, dan staat de datum alvast in uw agenda.

De lunchlezing gaat over met biociden behandelde voorwerpen. De lezing is interessant voor iedereen die meer wil weten over wat er precies wordt bedoeld met behandelde voorwerpen. En geeft antwoord op bijvoorbeeld de volgende vragen: Welke voorwerpen worden allemaal behandeld met biociden? Wat moet je als producent weten als je biociden toevoegt aan bepaalde producten? Wat moet je weten als je behandelde voorwerpen importeert uit een ander land?

Joke Wezenbeek (RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu)) en Jabik de Boer (ILT Inspectie Leefomgeving en Transport (Inspectie Leefomgeving en Transport)) verzorgen deze KNB Kennisnetwerk Biociden (Kennisnetwerk Biociden)-lunchlezing. Joke Wezenbeek is beleidsadviseur bij het RIVM en beheert onder andere de helpdesk over behandelde voorwerpen. Jabik de Boer is toezichthouder gevaarlijke stoffen en biociden bij ILT. Hij is ook betrokken bij Europese handhavingsprojecten gericht op behandelde voorwerpen.

Hou de KNB-website in de gaten voor meer informatie.

Aanmelden voor de lunchlezing kan nu al via deze aanmeldlink.