Op donderdag 16 mei 2024 organiseert het Kennisnetwerk Biociden het volgende KNB-event op Kasteel Woerden. Het event is interessant voor iedereen die zich professioneel met biociden bezighoudt, of je nu werkt in de biocide-industrie, het biocidebeleid, de handhaving of je een professionele gebruiker bent of dat je een consultant bent voor aanvragers van biocidetoelatingen.

We gaan met verschillende partners uit het netwerk na wat de biocideregelgeving heeft opgeleverd voor de industrie en de professionele gebruikers. Erik van de Plassche, oud-voorzitter van het Biocidal Products Comittee, zal de middag leiden.

Boris van Berlo (Cefic) geeft namens de industrie een presentatie over de biocidenverordening. Tineke de Wilde (Elements Advisory) gaat in haar presentatie onder andere in op de voordelen van unietoelatingen. Ans Punt (Unilever) zal een presentatie geven over alternatieven voor dierproeven.

Tijd en plaats

Wanneer: donderdag 16 mei 2024 van 13.30 tot 16:30 uur, gevolgd door een netwerkborrel. Inloop vanaf 13:00 uur.
Waar: Kasteel Woerden, Kasteel 3, 
3441 BZ Woerden.

Aanmelden

Meld je hier aan voor het KNB-event.

Bereikbaarheid

Kasteel Woerden is goed bereikbaar met het openbaar vervoer -het ligt op loopafstand van het station- en met de auto. Meer informatie over bereikbaarheid.