Op donderdag 16 mei 2024 organiseert het Kennisnetwerk Biociden een KNB Kennisnetwerk Biociden (Kennisnetwerk Biociden)-event over 10 jaar Biocidenverordening. Het event vindt plaats in Kasteel Woerden. Het thema van het event is deze keer de Biocidenverordening en de bijeenkomst is daarom voor een breed publiek interessant. Er is tijdens de koffiepauze en borrel volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en te netwerken.

Wat staat er op het programma?

Verschillende partners uit het netwerk gaan na wat de biocideregelgeving heeft opgeleverd voor de industrie en de professionele gebruikers. Erik van de Plassche, oud-voorzitter van het Biocidal Products Comittee, leidt de middag.

Boris van Berlo (Cefic) geeft namens de industrie een presentatie over de BPR en Ans Punt (Unilever) geeft een presentatie over alternatieven voor dierproeven. De spreker en het onderwerp van een derde presentatie maken we zo spoedig mogelijk bekend.  

Meer informatie over het event is terug te vinden bij de KNB-Events. De site wordt binnenkort aangevuld met extra informatie over het programma en de sprekers.

Direct aanmelden voor dit event