In dit artikel vindt u aankondigingen van bijeenkomsten met biociden als onderwerp. Voor elk wat wils! 

Fresenius Conferentie  

Van 31 maart tot en met 1 april 2022 vindt de 21e internationale Akademie Fresenius conferentie plaats: “The Biocidal Products Regulation”. Deelname is via een live stream. Meer informatie: 21st Fresenius Conference(opent in een nieuw venster).  

Benelux Pest  

Op 6 april 2022 is er een beurs gericht op plaagdierpreventie en -bestrijding. Dit gratis evenement vindt plaats in NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven. Meer informatie: Benelux Pest.  

Biocides Symposium 2022 

Op 11 en 12 mei organiseert Chemical Watch het een biocidensymposium. Het symposium geeft updates over de laatste ontwikkelingen in de biocidewetgeving. Deelname is via een live stream. Meer information: Biocides Symposium 2022

Relatiedag Ctgb College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden (College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden) 2022 

Op donderdag 9 juni vindt de jaarlijkse relatiedag van het Ctgb plaats in Ede. Het thema van de dag is innovatie. Dit thema wordt breed opgepakt door sprekers van de ministeries Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV) en Infrastructuur en Waterstaat ( IenW Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat)), het bedrijfsleven en het Ctgb zelf. Aan de orde komen actuele beleidsontwikkeling, innovatieve ontwikkelingen, mogelijkheden, beperkingen en de relatie met beoordelingskaders. Ook is er ruimte voor discussie, het stellen van vragen en voor persoonlijke ontmoetingen.  

Meer informatie over de relatiedag: Nieuwsbrief februari 2022 van de Ctgb.