Op woensdag 28 juni 2023 van 12:30 – 17:00 uur organiseert het Kennisnetwerk Biociden (KNB) de bijeenkomst Legionellabestrijding in natte koeltorens. De bijeenkomst vindt plaats in de Jaarbeurs MeetUp in Utrecht. 

Het programma en de sprekers zijn inmiddels bekend. Sprekers vanuit de branchevereniging Water Alliance, het Ctgb College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden (College voor de toelating van gewasbeschermingsmiddelen en biociden), het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en Rijkswaterstaat houden presentaties over de techniek van natte koeltorens, het wettelijk kader en de beoordeling van biociden. Maar ook over de risico’s van legionella voor de volksgezondheid en de milieuaspecten bij het gebruik van biociden in natte koeltorens. In de paneldiscussie kunnen deelnemers in discussie gaan met de sprekers en vragen stellen over legionellabestrijding in natte koeltorens. De middag wordt afgesloten met een netwerkborrel. 

Meer weten?  

Meer informatie over het programma en een aanmeldformulier vindt u op de pagina KNB-event Legionellabestrijding in natte koeltorens.