Naast de nieuwsbrief en website beheert het Kennisnetwerk Biociden ook een LinkedIn-groep. Hiermee willen we een platform bieden om elkaar eenvoudig te bereiken met nieuws over biociden en behandelde voorwerpen. De groep is toegankelijk voor iedereen die professioneel bij biociden betrokken is en is bedoeld om vragen te stellen, constructieve antwoorden en kennis te delen, en te leren van elkaars ervaringen. De groep heeft inmiddels 780 leden, maar de activiteit is nu niet heel hoog. Terwijl het ons toch een zinvol platform lijkt. Daarom deze oproep: maak vooral gebruik van de KNB LinkedIn groep!  

Doel van de KNB LinkedIn groep 

De KNB LinkedIn-groep heeft als doel eenvoudig informatie met elkaar te kunnen uitwisselen. Waar de KNB-nieuwsbrief en de website kennisnetwerkbiociden, meer gericht zijn op informeren, is LinkedIn bij uitstek het platform waar professionals kennis en informatie met elkaar kunnen delen. Naast informatie delen is het ook mogelijk om in deze groep personeelsadvertenties te plaatsen voor biociden-gerelateerde vacatures. 

Regels van de KNB LinkedIn groep  

Alle uitingen zijn voor eigen verantwoordelijkheid. Iedereen kan berichten plaatsen in de groep. Voor de meeste medewerkers zal gelden dat berichten en commentaren op LinkedIn als uitingen van hun instituut/werkgever gezien worden. Onfatsoenlijke, onrechtmatige, of onjuiste uitingen worden door de beheerder verwijderd. Ook advertenties voor bedrijven of reclame-uitingen voor producten zijn niet toegestaan.  

Twitteraccount 

Naast een LinkedIngroep heeft het KNB ook een Twitteraccount (@Biociden). Tag ons in een Twitterbericht, dan zorgen wij – indien het bericht relevant is - voor een retweet.