bruine rat

Het Kennisnetwerk Biociden (KNB Kennisnetwerk Biociden (Kennisnetwerk Biociden)) organiseert op woensdagmiddag 1 juni samen met enkele stakeholders uit de plaagdierbranche een hybride bijeenkomst over het voorkomen en beheersen van knaagdierplagen. Er is al een flink aantal aanmeldingen. De bijeenkomst wordt op het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) gehouden. Aanmelden kan nog steeds! 

Het is een hybride bijeenkomst en er is nog ruimte om de bijeenkomst 'fysiek' te volgen. Online deelnemen kan natuurlijk ook. Inmiddels zijn er 150 aanmeldingen binnen. Ongeveer 33% wil de bijeenkomst online volgen. 

Dagvoorzitter Kees Le Blansch leidt de dag. De organisatie is in handen van het Kennis- en Adviescentrum Dierplagen (KAD), het Kennisnetwerk Biociden (KNB Kennisnetwerk Biociden (Kennisnetwerk Biociden)), de Nederlandse Vereniging van Plaagdiermanagement Bedrijven (NVPB), Pest Control News (PCN) en Platform Plaagdierbeheersing Nederland (PLA..N.). 

Meer informatie en aanmelden 

Kijk op  Kennis- en Adviescentrum Dierplagen. 

Zie ook het eerdere KNB-nieuwsbericht en de informatie op de KNB-website over deze bijeenkomst.